Browsing: Facebook

Facebook och it-säkerhet. Tyvärr är Facebook långtifrån säker plattform och företaget har ofta blivit angripet för sin osäkerhet på nätet.

Det finns flera olika metoder som marknadsförare använder Facebook genom deras annonsplattform vilket blivit uppmärksammat i media i samband med Cambridge Analytica skandalen men det har också varit svagheter i deras plattform kring Facebook developer.

Det går att skrapa ner alla användare i grupper och sidor på Facebook genom program som säljs i slutna grupper. Du kan tex få fram alla grupper baserat på sökord. Genom att lägga in pageid eller page URL går det att hämta hem alla epost-adresser från de grupper som du vill rikta in dig mot. Exempelvis kan du plocka fram alla eposter från en konkurrent och annonsera mot dem.

Vi tipsar om hur du skyddar dig på Facebook!

Facebook EU

Europa VS Facebook

0

De senaste uppdateringarna på Facebook har inneburit en protest form på fejjan. Företaget har väl varit pressade kring lanseringen av Google plus och det verkar som de lanserat de senaste tjänsterna utan att tänka igenom alla konsekvenser. Nu verkar det som om Facebook kommer granskas av Irlands motsvarighet till datainspektionen. Det kan […]