Nordic Cyber Summit Event 2021

0

Det tredje nordiska cybertoppmötet  Nordic Cyber Summit hålls den 28-29 september 2021, som en del av en europeisk serie som är dedikerad till att hantera regionala cybersäkerhetsutmaningar. Nordic Cyber Summit är ett CPE-certifierat toppmöte kuraterat för över 150 seniora IT-säkerhetsledare från en rad branscher,som tillverkning, hälso- och sjukvård, bank & finans, transport, olja & energi, sjöfart och den akademiska världen.

Nätverka med seniora säkerhetsexperter och jämför din digitala mognad med branschledare från bland annat IKEA, Volvo, Danske Bank, Carlsberg, Handelsbanken och Norges säkerhetsmyndighet. Lär dig av en rad interaktiva sessioner paneldiskussioner, verkliga fallstudier och keynotes.

Viktiga teman som ska behandlas är bland annat:

 ● Cyberrisker inför ökad digitalisering
● Mappin och hantering av risker från tredje parter
● Implementera holistiska IT-säkerhetsstrategier
● Datasäkerhet i hybridmolnmiljöer

Skaffa ett gratis passerkort


För hela eventet , talarlistan och för att lära dig mer om evenemanget, besök nordic.cyberseries.io.
Besökare på itsäkerhet.com kan säkra sitt FREE pass med kod ITSAKERHET här: nordic.cyberseries.io/register

Erbjudandet gäller endast slutanvändare. Personer som arbetar för cybersäkerhetsföretag och/eller konsultföretag kvalificerar sig inte för ett gratis pass, men du kan få 10% rabatt på sin biljett med kod: SECURE10

Om författaren

Daniel Larsson jobbar med Cybersecurity och datasäkerhet. Under åren har han marknadsfört säkerhetsbolag inom områden som PKI, certifikat, digital signering, mobil säkerhet och kryptering. Han har tung erfarenhet av digital marknadsföring, webbutveckling och e-handel från några av världens största varumärken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copy link
Powered by Social Snap